Jahovic, Süper Lig’in gözdesi

Jahovic, Süper Lig’in gözdesi
Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic, Süper Lig ekiplerinin gözdesi oldu

Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic, Süper Lig’in en gözde forvetlerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. 2 sezon önce Göztepe’ye transfer olarak Türkiye kariyerine başlayan ve attığı gollerle İzmir ekibini Süper Lig’e taşıyan Makedon golcü, geçen sezonun ilk devresindeki golleriyle de takımını Avrupa potasına kadar götürmüştü. Devre arası transfer döneminde Konyaspor’a gelen 31 yaşındaki golcü futbolcu, yeni sezon öncesinde birçok Süper Lig ekibinin transfer listesinde yer alıyor.

SÜPER LİG’İN GÖZDESİ

Adis Jahovic, bu sezonki performansıyla Süper Lig ekiplerinin gözde oyuncusu oldu. Saha içindeki mücadeleci oyun anlayışıyla beğenileri toplayan başarılı forvet, birçok kulübün transfer listesinde yer almayı başardı.

33 MAÇTA 19 GOL

Özel hayatıyla, Sille’deki özçekimleriyle, sempatik Türkçesiyle Konyaspor taraftarının gönlünde taht kuran Adis Jahovic, bu sezon saha içinde de etkili bir performans sergiledi. Jahovic, bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de, 33 maçta 19 gol atmayı başardı. Golcü oyuncu, özellikle Konyaspor’a geldikten sonra yaptığı katkılarla takımın ligde kalmasında önemli rol oynadı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.