"Jakuzi" iftirasına AK Parti'li isimden sert tepki

"Jakuzi" iftirasına AK Parti'li isimden sert tepki
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe : "Olmayan bir jakuzi üzerinden bir kadına iftira atmak, ancak bu zihniyete yakışırdı!"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediyesiyle ilgili ortaya atılan "jakuzi" yalanıan set tepki gösterdi.

31 Mart seçimleri'nde AK Parti'den, CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesiyle ilgili ortaya atılan "jakuzi" iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı. Osman Nuri Kabaktepe, eski başkan Şeyma Döğücü üzerinden yürütülen algı ve iftiraya sert tepki gösterek, "Olmayan bir jakuzi üzerinden bir kadına iftira atmak, ancak bu zihniyete yakışırdı!" dedi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hep söylüyoruz; ‘Siyasi partilerin de DNA’sı vardır!’ CHP zihniyetinin yalan, iftira ve algı siyasetine dair DNA kodları bu defa Şeyma Döğücü Hanımefendi ve Sancaktepe Belediyesi üzerinden partimizi yaftalama çalışmaları ile ortaya çıktı. CHP, gerçekten uzak iddialar ve iftiralar, komik tavırlar, ve yalan üstüne yalanlar ile köhnemiş zihniyetini bir kez daha gösterdi. Zaten; olmayan bir jakuzi üzerinden bir kadına iftira atmak, ancak bu zihniyete yakışırdı! CHP’li siyasetçiler; artık bu tarz-ı siyasetin ahlaksızlık olduğunun farkına vararak, yalan yerine hizmet üretmeye yönelmeli. Sancaktepe’ye giderek çekim yapan gazetecilerde de en ufak bir meslek etiği var ise; aynı üslup ve aynı pervasız tavırla CHP’li belediye başkanlarının makam odalarını da çekmeli."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.