Japonya'da Apple Çılgınlığı

Japonya'da Apple Çılgınlığı
Teknolojide Japonya'da Apple çılgınlığı yaşanıyor.Dondurucu soğukta sokakta saatlerce bekleyen Japonlar ölümü göze aldılar.Sabaha kadar bekleyen Japonlar'a Apple çalışanların dan mısır çorbası dağıtıldı.

Teknolojide Japonya'da Apple çılgınlığı yaşanıyor.Dondurucu soğukta sokakta saatlerce bekleyen Japonlar  ölümü göze aldılar.Sabaha kadar bekleyen Japonlar'a Apple çalışanların dan  mısır çorbası dağıtıldı. 

JAPONLAR ÇILDIRDI MI?

Apple mağazalarında bu kuyrukların sebebi ise yaklaşık 300 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan sırt çantaları oldu. Şanslı çanta kampanyası kapsamında satılan sırt çantalarından kullanıcılara birbirinden farklı Apple ürünleri çıkıyor. Çoğundan iPad Air 2 veya iPad Mini 3 çıktığı söylenen çantalardan nadiren MacBook Air, Beats Wireless ve Apple TV gibi ürünlerin de çıkabildiği söyleniyor. Çantalardan en kötü ihtimalle iPod Touch çıktığı söyleniyor.

SOĞUK HAVADA SABAHA KADAR BEKLEDİLER.

Gece sabaha kadar mağaza önünde karlar içinde bekleyen Apple meraklılarına, Apple Store çalışanları sıcak mısır çorbası dağıttığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.