Joker bu kez gol arayacak

Joker bu kez gol arayacak
Torku Konyaspor’un bu sezonki tartışmasız en iyi çıkış yakalayan ismi Ömer Ali Şahiner, tam bir görev adamı olarak takıma katkı sağlamaya devam ediyor.

Torku Konyaspor’un bu sezonki tartışmasız en iyi çıkış yakalayan ismi Ömer Ali Şahiner, tam bir görev adamı olarak takıma katkı sağlamaya devam ediyor. Teknik heyetin saha içerisindeki jokeri olan Ömer Ali geride kalan süreçte sağ bek, sağ açık, forvet ve orta sahada şans buldu. Hiçbir mevkiyi yadırgamadan görev ve sorumluluk bilinciyle canını dişine takarak takıma katkı sağlamanın mücadelesini veren ve daha şimdiden transferin gözdeleri arasında gösterilen Ömer Ali Şahiner,  Gaziantep deplasmanında bu kez takımın hücum gücüne katkı sağlayacak. Kart cezalısı Djalma Campos’un yokluğunda Torje ve Hasan Kabze ile birlikte ileri üçlüyü oluşturacak olan Ömer Ali teknik heyetin en önemli kozlarından birisi olacak. Sürati, etkili bindirmeleri ve bitmek bilmeyen enerjisi ile Gaziantep defansını oldukça sıkıntıya düşürmesi beklenen Ömer Ali, bu sezon 23 lig maçında 1905 dakika süre alırken 2 gol attı, 3 de asist ile takıma katkı sağladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.