Jose Sosa'nın Bonservisine Dair Şok İddia!

Jose Sosa'nın Bonservisine Dair Şok İddia!
Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde bonservis bedelini ödediğini ve transferini açıkladığı Arjantinli futbolcu Jose Sosa hakkındaki iddia gündemi sarstı.Jose Sosa hakkında Ukrayna'dan şok iddia öne sürüldü.Jose Sosa gidebilir.

BEŞİKTAŞ'A ŞOK

Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde bonservis bedelini ödediklerini ve transfer edildiğini söyledikleri Arjantinli futbolcu Jose Sosa için şok bir iddia öne sürüldü.

Transferi açıklanan ve KAP'A bildirimi yapılan Jose Sosa hakkında Ukrayna'dan şok bir iddia geldi.İddialara göre Sosa için yapılan anlaşmada belirtilen 2 milyon euroluk bonservis bedelinin 15 Ekim'i geçmesine rağmen ödenmediği söylendi.

Beşiktaş'a verilen süre zarfında ödemenin Metalist hesaplarına geçmediği iddia ediliyor.Bu durumda Jose Sosa Kharkiv'e geri dönebilir.Fakat başka yere gitmesi de mümkün tahmin etmek çok güç.

Beşiktaş geçtiğimiz günlerde Sosa'nın transfer haklarının satın alındığını KAP'A bildirmiş ve yıldız oyuncu Sosa da Beşiktaş'ta olduğu için mutluluk duyduğunu belirtmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.