Jr. NBA 2016 İstanbul'un seçmeleri yapıldı

Jr. NBA 2016 İstanbul'un seçmeleri yapıldı
İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu ile NBA arasındaki anlaşma ile düzenlenen Jr. NBA 2016 İstanbul'un seçmeleri yapıldı.Federasyondan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu ile NBA arasındaki anlaşma ile düzenlenen Jr. NBA 2016 İstanbul'un seçmeleri yapıldı.

Federasyondan yapılan açıklamada, FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü'nde düzenlenen törende "Jr. NBA 2016 Draft İstanbul"u NBA Avrupa Başkan Yardımcısı Naci Coşkun, NBA Avrupa Basketbol Operasyonları Direktörü Neal Mayr, TBF Başkan Vekili Akın Süel, TBF Asbaşkanı Kemal Akar, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Güven ve Altyapılar Sorumlusu Necati Güler de izledi.

NBA Avrupa Başkan Yardımcısı Coşkun, yaptığı açıklamada, "Işık Okulları'na gösterdikleri emekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonunun tüm kadrolarına teşekkürlerimi sunuyorum. Biliyorum tüm çocuklarımız çok heyecanlı. Basketbol sizi her açıdan geliştiren bir spor bunu sakın unutmayın. Ayrıca buradan desteklerini esirgemeyen Banvit'e de çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

NBA Avrupa Basketbol Operasyonları Direktörü Mayr ise "İngiltere'den başlayarak geçen sene 10 lig düzenledik. Bu sene ise bu sayı 22'ye ulaştı. Bu ligler bizim için çok önemli. Sizleri bir an önce sahada görmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Jr. NBA Draft 2016'nın fikstürü yarın açıklanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.