"K-pop" Türkiye Finali Yenimahalle'de Gerçekleşti

"K-pop" Türkiye Finali Yenimahalle'de Gerçekleşti
ANKARA (AA) - Güney Kore'den çıkıp dünyaya yayılan dans ve vokal türü K-Pop'un 2018 Türkiye finali, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapıldı. Yenimahalle...

ANKARA (AA) - Güney Kore'den çıkıp dünyaya yayılan dans ve vokal türü K-Pop'un 2018 Türkiye finali, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapıldı.

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezindeki yarışma, ön elemelerden başarıyla geçen 10 vokal ve 12 dans ekibinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Etkinlik kapsamında sahne alan Güney Koreli grup NEWKIDD, şarkıları ve sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

Dans performans kategorisinde DivaMansion, vokal bölümünde ise Beyza Nur Yaldız yarışmanın birincisi oldu. Festivalde ilk 3 sıraya giren yarışmacılar, ödüllerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi'nin elinden aldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı konuşmada, kültür ve sanatın toplumların kaynaşması ve barış içerisinde yaşaması için tamamlayıcı bir unsur olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.