Kaç Apple Watch satıldı?

Kaç Apple Watch satıldı?
Araştırma şirketi Slice Intelligence'ın raporuna göre haziran ayı itibarı ile tahminen 2.79 milyon adet Apple Watch satıldı.

Apple Watch piyasaya ilk sürüldüğü zaman, düşük verim oranıyla ilgili bir takım haberler ortaya çıkmıştı. Ancak tedarikçi Quanta Computer verim oranı problemini düzeltti. Bununla birlikte üretim arttı.

Tedarik zinrici kaynaklarına göre Quanta Computer yükselen üretim performansıyla birlikte, 2015'in 2. yarısı içinde daha fazla Apple Watch'un sevk edilmesini bekliyor. Tedarikçi şirket böylece gelirlerini de arttırabilir.

Son piyasa söylentilerine göreyse diğer üreticilerin hacimleri ise Apple Watch için yeterli değil. Kısaca bu işte kârlı olan Quanta gibi gözüküyor.

Tahminler genel olarak 2015 içinde 40 milyon adet Apple Watch'un sevk edileceği yönündeydi. Analistler ve bazı gözlemcilere göreyse adedin sadece 9 milyona ulaşması bekleniyor. Araştırma şirketi Slice Intelligence'ın raporuna göre haziran ayı itibarı ile tahminen 2.79 milyon adet Apple Watch satıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.