Kaçan Sürücü İle Polis Arasındaki Arbede Güvenlik Kamerasında

Kaçan Sürücü İle Polis Arasındaki Arbede Güvenlik Kamerasında
Sakarya'da "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı iddia edilen motosiklet sürücüsü ile polis ekipleri arasında yaşanan arbede benzin istasyonunun güvenlik kameralarınca kaydedildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Hendek ilçesinde "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı ileri sürülen motosiklet sürücüsü ile polis arasında çıkan arbede benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Beştepe Caddesi'nde trafik ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan motosiklet sürücüsü B.E. ile arkasında oturan kardeşi E.E, bir benzinlik istasyonuna girdi.

Kaçan şüphelilerin istasyonda olduğunu fark eden polis ekipleri, ekip aracıyla motosikletin önünü keserek anahtarı almaya çalıştı.

Bu sırada "hakaret ettiği" ileri sürülen B.E. ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı.

Daha sonra motosiklete el koyan trafik ekipleri, kaskı ve ehliyeti olmadığı, egzozuna susturucu takmadığı gerekçesiyle sürücüye para cezası kesti.

Bu arada motosiklet sürücüsü B.E'nin, kendisine "kötü muamelede" bulunulduğu gerekçesiyle iki polis memuru hakkında şikayetçi olacağı öğrenildi.

Polis ekipleriyle sürücü arasında yaşanan tartışma anları, benzin istasyonunun güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.