Kaçarı yok

Kaçarı yok
Konyaspor, Süper Lig’in 13. haftasında eksikler kervanı olan Galatasaray’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar, hem teknik heyeti, hem de 10 futbolcusundan yoksun olan sarı-kırmızılıları deplasmanda mağlup etmek için sahaya çıkacak

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın akşam Galatasaray’a konuk olacak. Yeni teknik patronu Aykut Kocaman ile uzunca bir aradan sonra ilk maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılar, hem teknik heyeti, hem de 10 futbolcusundan yoksun olarak sahaya çıkacak Galatasaray karşısında galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Yarın Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak müsabaka, saat 20.30’da başlayacak.

DÜDÜK GÖÇEK’TE

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak maçı, İstanbul bölgesi hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Serkan Çınar ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

RAKİPTE 10 EKSİK

Galatasaray, yarın oynanacak zorlu maçta 10 futbolcusundan faydalanamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte Emre Akbaba, Belhanda, Sinan Gümüş, Nagatomo, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok sakatlıkları nedeniyle, Rodrigues, Donk ve Ndiaye ise cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıktan yeni çıkan Fernando’nun da bu maçta forma giymesi zor gözüyle bakılıyor. Öte yandan konuk Konyaspor’da ise sakatlığı bulunan Paolo Hurtado ve yine sakatlıktan yeni çıkan Petar Filipovic’in forma giymesi beklenmiyor.

TEKNİK EKİP DE CEZALI

Galatasaray’da, Konyaspor maçı öncesinde teknik heyet de cezalı durumda bulunuyor. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim ve yardımcılarından Hasan Şaş, Konyaspor maçında yedek kulübesinde bulunamayacak.

KONYASPOR'UN DEPLASMAN KARNESİ ÇOK İYİ

Yarın akşam deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, ligde deplasman karnesi en iyi ekipler arasında yer alıyor. Süper Lig'de deplasmanda sadece bir maç kaybeden yeşil-beyazlılar, Başakşehir ile birlikte deplasmanda en az maç kaybeden iki takımdan biri olarak dikkatleri çekiyor.

17 PUANIN 7’SİNDE, YATABARE’NİN PAYI VAR

Atiker Konyaspor’un forveti Mustapha Yatabare’nin, şu ana kadar toplanan 17 puanın 7’sinde direkt etkisi bulunuyor. 5 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen Malili futbolcu, deplasmanda atılan 9 golün de 5’inde katkıda bulundu. 2 gol, 2 asistlik bir istatistiği bulunan 32 yaşındaki golcü oyuncu, takımın en önemli kozlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor.

15 YILLIK HASRET

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, yarın oynanacak Galatasaray maçını kazanarak hem çıkışın sürdürmeyi, hem de 15 yıllık özlemini dindirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, lig ve kupada Galatasaray’a karşı 15 yıldır galip gelememenin üzüntüsünü yaşıyor. Anadolu Kartalı, İstanbul ekibi karşısındaki son galibiyetini Eylül 2013’te sahasında Zafer Biryol’un golüyle 1-0’lık skorla elde etmişti.

CİMBOM DEPLASMANLARI SIKINTILI GELİYOR

Konyaspor, Süper Lig tarihinde galibiyet elde edemeden en fazla maça çıktığı deplasman Galatasaray deplasmanı olarak dikkatleri çekiyor. Galatasaray'ın evinde oynadığı 17 maçın 15'ini kaybeden Konyaspor kalan 2 maçtan da beraberlikle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, bu maçlardan da sadece bir tanesinde gol yemedi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.