Kadıköy’de okul servisi kaçırıldı: Korku dolu anlar yaşandı

Kadıköy’de okul servisi kaçırıldı: Korku dolu anlar yaşandı
Kadıköy'de kimliği belirsiz bir kişi, içinde 10 öğrenci ve hostesin olduğu okul servisini ışıklarda durduğu esnada kaçırdı.

Kadıköy'de kimliği belirsiz bir şahıs içinde 10 öğrenci ve hostesin bulunduğu okul servisini ışıklarda durduğu sırada kaçırdı. Öğrencileri indirdikten daha sonra minibüsü Pendik civarında terk eden kişi kayıplara karıştı. Minibüsün Pendik'te terk edilmeden kısa bir vakit önce bir sokaktan geçtiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Kadıköy'de bugün sabah vakitlerinde meydana geldi. Tuzla'daki bir ilkokula öğrenci taşıyan servis minibüsü ışıklarda durduğu esnada , kimliği henüz tespit edilmeyen bir şahıs şoföre arka lastiğinin patladığını söyledi. Şoför lastiği kontrol maksadıyla minibüsün ardına geçtiği esnada kişi direksiyona geçerek servis minibüsünü kaçırdı.

iha-20240104aw112804-2.jpg

Servis şoförü aracın peşinden mümkün olduğu kadar koşmuş olsa da yetişemedi. Şüpheli şahıs, servisteki 10 öğrenci ve hostesi Göztepe civarında indirerek kaçmaya devam etti.

İhbar üzerine faaliyet başlatan polis kaçırılan servis aracını Pendik'te terk edilmiş halde buldu.

Olay hakkında konuşan mahalleli Hasan Yıldırım, "Ben sabah gördüm, polisler içeri almıştı. Bir tane minibüs orada duruyordu. Kapılarının hepsi açıktı, içinde öğrencilere ait eşyalar bulunuyordu. Burası kalabalıktı polisler vardı. Öğrenciler servisteyken servis aracını kaçırmışlar. Öğrencileri yolda indirmişler aracı da bu sokağa bırakmışlar . Servis minibüsünün kapıları açıktı. Şahıs servisin içinde yoktu" dedi.

Öğrencilerin sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenilirken, polis yaya olarak kaçan şahsı arıyor.

Öte yandan, okul servisinin Pendik'te terk edilmeden kısa süre önce bir sokakta ilerlediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.