Kadıköy'deki cinayet

Kadıköy'deki cinayet
Caddebostan'da kavga sırasında bir kişinin bıçakla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor- Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan kavganın görüntüleri basına dağıltıldı

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de, kavga sırasında bir kişinin bıçakla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Caddebostan Bağdat Caddesi'nde arkadaşlarıyla yürüyen Yusuf Gülap (20), yanından geçen ve küfürlü konuştuğu iddia edilen İmgecan Ö. (22) ve arkadaşlarıyla tartıştı. Tartışma kısa sürüde kavgaya dönüşürken, İmgecan Ö'nün arkadaşı Cihan K. (24) bıçakla Gülap'ı yaraladı. Cihan K. ve arkadaşları, olay yerinden kaçarken, Gülap, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gülap'ı bıçakladığı iddia edilen Cihan K. ile olaya karıştan İmgecan Ö, Özgür Deniz Ö. (22), Selen T'yi (26) Kadıköy'de gözaltına aldı.

Öte yandan bir kafenin güvenlik kamerası kayıtlarında, Yusuf Gülap ile İmgecan Ö'nün kavga ettiği görülüyor.

Gözaltındaki 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.