Kadın girişimciler Konya'da Vuslat'ta buluştu

Kadın girişimciler Konya'da Vuslat'ta buluştu
Konya'da, Hz. Mevlana 750. Vuslat Yıldönümü Kadın Girişimciler Hoşgörü Birlikteliği Programı gerçekleştirildi.

Konya'da bir grup kadın girişimci 750. Vuslat Yıldönümü sebebiyle bir program geçekleştirdi.

Bir otelde düzenlenen programa KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konya Kadın Girişimciler Kurulu Konya İcra Kurulu Başkanı Meryem Betül Özkardeş ile üyeler katıldı.

Öztürk, burada yaptığı konuşmada, sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşmak için ortak akılla hareket etmek ve şehrin bütün dinamiklerini ortak hedefe yönlendirmek gerektiğini belirtti.

KADINLARIMIZI TEŞVİK ETMELİYİZ

Şehrin gelişmesinde ve rekabet gücünün artmasında iş alemine önemli görevler düştüğünü vurgulayan Öztürk, "Bilindiği gibi küresel ekonomide iş yapma ve ticarette yeni modellerin konuşulduğu değişim çağında, daha fazla sayıda girişimcilere ihtiyaç duymaktayız. Aynı zamanda hem şehrimizin hem de ülkemizin refahını artırmak noktasında kadın girişimci gücümüzü zenginlik olarak görmekteyiz. Kadın girişimciler ekonomimiz için büyük bir güç demektir. Kadınlarımızı çalışmaya, üretmeye teşvik etmeliyiz." ifadesini kullandı.

Özkardeş ise kadın girişimcileri desteklemenin ve onların başarı hikayelerini anlatmanın çok önemli olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Konya Kadın Girişimciler Kurulunda devir teslim programı gerçekleştirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.