Kadın milli boksörler Kastamonu'da kampa girdi

Kadın milli boksörler Kastamonu'da kampa girdi
Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Kadın Milli Takımı'nın kampında 14 sporcu bulunuyor

KASTAMONU (AA) - Samsun'da 8-18 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Kadın Milli Boks Takımı'nın kampı Kastamonu'da başladı.

Başantrenör Esat Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun'da yapılacak Avrupa elemelerinde kota alıp olimpiyatlara katılmayı amaçladıklarını söyledi.

Turnuvaya 3 sıklette katılacaklarını bildiren Çelik, "51, 60 ve 75 kiloda elemelere katılacağız. Evimizde olimpiyatlar için kota almaya çalışacağız. Burada alamazsak bir hakkımız daha kalıyor. Kazakistan'da 18 Mayıs'ta Dünya Şampiyonası'nda ilk 4 dereceye giren boksörler kota alacaklar" dedi.

Önceliklerinin Samsun'da yapılacak turnuvada dereceler elde etmek olduğunu anlatan Çelik, "Kampa 14 sporcu katılıyor. Burada ormanda koşuyoruz, günde 2-3 idman yapıyoruz. Genelde 2 idmanla çalışmalarımız devam ediyor. Şu anki kamp programımız daha çok kuvvet ağırlıklı. Akşamları da salonda çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çelik, kampın 19 Mart'ta sona ereceğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.