Kadınhanı’nda dönüşüm projesinin temelleri atılıyor

Kadınhanı’nda dönüşüm projesinin temelleri atılıyor
Kadınhanı ilçesi çarşı merkezinde planlanan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 21 Ağustos 2023 tarihinde ihalesine çıkılıyor.

Kadınhanı ilçesi çarşı merkezinde Kadınhanı Belediyesi tarafından planlanan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen İlçe merkezinin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 21 Ağustos 2023 tarihinde ihalesine çıkılıyor.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem yaptığı açıklamada, “ İlçemize kazandırmış olduğumuz bu proje ile çarşı merkezimizin çehresini değiştiriyoruz ve daha modern bir çarşı inşası için start veriyoruz. Proje kapsamında yeni iş yerleri, sosyal alanlar, otopark ve konut alanlarını ilçemize kazandırmış olacağız. İlçemize bir çok anlamda değer katacak bu büyük dönüşüm projesinin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu projenin başından sonuna kadar takibini yapan ve desteğini esik etmeyen önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve Ak Parti Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı’ya ilçem adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

kadinhani-1.jpeg

kadinhani-2.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.