Kadınlardan büyük ilgi görüyor

Kadınlardan büyük ilgi görüyor
Kullanışlı yapısı ve estetik görüntüsü ile kadınlar tarafından büyük ilgi gören Kurutmatik, Konyalı firma tarafından yüzde 100 yerli olarak sektöre kazandırıldı.

Kullanışlı yapısı ve estetik görüntüsü ile kadınlar tarafından büyük ilgi gören Kurutmatik, Konyalı firma tarafından yüzde 100 yerli olarak sektöre kazandırıldı.  Piyasada satılan çoğu çamaşırlığın demirden yapıldığını belirten Muzaffer Yıldırım, ‘Ürünümüzü tamamen alüminyumu tercih ederek paslanma ve küflenme gibi sorunların önüne geçtik’ dedi.

Farklı boyutlarıyla her alanda kullanım kolaylığı sağlayan Kurutmatik, oteller, pansiyonlar ve ev kadınları tarafından tercih ediliyor. Kadınların kolaylıkla çamaşırlarını asmaları için Kurutmatik adını verdikleri ürünü geliştirdiklerini belirten Nikon Yapı Mimarlık İşletme Sahibi Muzaffer Yıldırım, “Piyasada satılan çoğu çamaşırlık demirden yapılmaktadır. Bu da zamanla kullanıma bağlı olarak küflenme ve paslanma yapmaktadır. Öncelikle bunun önüne geçebilmek adına biz ürünümüzde alüminyumu tercih ettik. Ayrıca bu ürünlerin evlerde yer kaplama sorununu da gördük. Kadınların nasıl kolay bir şekilde çamaşırlarını asabileceğini düşünürken böyle bir ürünü projelendirdik. Kurutmatik adını verdiğimiz ürünümüzle beraber artık yer kaplama, paslanma ve küflenme sorunu aşmış olduk” diye konuştu.

dsc-0757.jpg

“Ürünümüz yüzde yüz yerli”

Sektöründe öncü projelere imza atan Nikon Yapı Mimarlık, kadınlara yönelik geliştirdikleri proje ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Projeyi oluştururken ürünün yüzde 100 yerli olmasına da dikkat ettiklerini vurgulayan Yıldırım, “Bu anlamda Kurutmatik adını verdiğimiz ürünümüz yüzde yüz yerlidir. Ayrıca kadınlar ürünümüzü duvara sabitleyerek akordeon sistemi ile rahatça açıp çamaşırlarını asabiliyorlar. İşleri bittiğinde ise kapatarak yer kaplama sorununu ortadan kaldırıyorlar. Kurutmatik, 40 kilograma kadar çamaşırı rahatlıkla taşıyabiliyor” şeklinde konuştu.

dsc-0809.jpg

“Yeniliklerimiz her zaman olacak”

Nikon Yapı Mimarlık olarak Ar-Ge çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Yıldırım, “Yeni çıkardığımız projemiz haricinde şuan hâlihazırda devam eden farklı projelerimizde mevcut. 2021 yılı içerisinde de bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Yeniliklerimiz her zaman olacak. Kurutmatik projemiz ise 6 farklı boyutu olduğu için çok ilgi gördü. Otellerden, pansiyonlardan ve kadınlardan büyük bir talep var. Ayrıca Konya'mıza özel bir kampanya yaptık. 1 hafta boyunca 'Konya 42' koduyla sitemizden sipariş veren müşterilerimize yüzde 25 indirim yapıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.