Kadro 39 kişilik

Kadro 39 kişilik
Konyaspor, yeni sezona sözleşmeli 39 futbolcuyla başlayacak. Yeşil-beyazlılarda 25 futbolcu bu sezonu A takımda geçirirken, 13 futbolcu da kiralıktan dönecek. Öte yandan boşta kalan 1 futbolcu da takıma katılacak

Atiker Konyaspor, yeni sezona sözleşmeli 39 futbolcusuyla başlayacak. Yeşil-beyazlılarda 25 kişi A takım kadrosunda yer alırken, 13 futbolcu ise çeşitli lig ve kulüplere kiralık olarak gönderilmişti. Öte yandan devre arası transfer döneminde kulüpsüz kalan Halil İbrahim Sönmez de bu sezon itibariyle yeşil-beyazlılara katılacak.

A TAKIMDA 26 FUTBOLCU

Atiker Konyaspor’da, 26 futbolcu sezonu A takımda geçirdi. Yeşil-beyazlı takımda, Abdou Razack Traore (1), Adis Jahovic (2), Ali Turan (2), Amir Hadziahmetovic (2), Deni Milosevic (1), Erdon Daci (2), Eren Albayrak (2), Ferhat Öztorun (2), Lebogang Manyama (2), Mehdi Bourabıa (2), Moryke Fofana (1), Musa Araz (4), Mustafa Özkan (1), Mustapha Yatabare (1), Nejc Skubıc (1), Oğuzhan Nemli (1), Onur Öztürk (1), Ömer Ali Şahiner (1), Petar Filipovic (2), Samuel Eto’o (2), Selim Ay (1), Serkan Kırıntılı (1), Vedat Bora (2), Volkan Fındıklı (1) ve Wilfried Moke Abro (2), A takımda olup sözleşmesi devam eden oyuncular oldu. Öte yandan devre arası transfer döneminde kulüpsüz kalan Halil İbrahim Sönmez de (1) sözleşmesi devam eden oyuncular arasında.

ANADOLU’DAN 7 FUTBOLCU

Konyaspor’dan Anadolu Selçukspor’a kiralanan 9 futbolcudan 7’sinin sözleşmesi devam ediyor. Ahmet Gökbayrak (2), Emre Sofuoğlu (2), Kadir Kaan Özdemir (4), Mücahit Can Akçay (3), Savaş Polat (4), Seddar Karaman (3) ve Sertan Yiğenoğlu’nun (1) sözleşmeleri devam ederken, Mehmet Buruk ile Murat Ulusoy’un sözleşmeleri sona erdi.

6 OYUNCU DAHA KATILIYOR

Atiker Konyaspor’un, Anadolu Selçukspor haricinde diğer lig ve kulüplere kiraladığı oyuncular da yeni sezonla birlikte takıma katılacak. Abdülkerim Bardakcı (2), Burak Saban (1), Can Demir Aktav  (2), Patrick Friday Eze (2), Emre Can Atila (1) ve İbrahim Alan (2) yeşil-beyazlılarla birlikte çalışmalarına başlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.