Kadro şekilleniyor

Kadro şekilleniyor
Anadolu Selçukspor, yaptığı 12 transferle yeni sezonki kadrosunun büyük bir kısmını belirledi. Yeşil-beyazlılar 1 forvet, 1 kanat, 5 orta saha, 2 stoper, 1 sol bek ve 1 de kaleci transfer etti

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde tamamladı. 11 futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılar, transfer dosyasını büyük ölçüde tamamladı.

1 FORVET, 1 KANAT

Anadolu Selçukspor, golcü oyuncuları Mücahit Can Akçay’ın Konyaspor’a, Seddar Karaman’ın ise Denizlispor’a transferinin ardından önceliğini bu noktaya verdi. Yavru Kartal, Almere City’den 22 yaşındaki forvet Samet Bulut ve Rot-Weiss Oberhausen’den yine aynı yaştaki kanat oyuncusu Emre Karaca’yı renklerine bağladı.

5 ORTA SAHA

Yavru Kartal, yeni teknik patronu Tayfun Türkmen’in raporu doğrultusunda kalabalık bir orta saha kurdu. Yeşil-beyazlılar AZ Alkmaar’dan Furkan Muharrem Kurban (21), ADO Den Haag’dan Kürşat Alparslan Çil (20), Konyaspor’dan Maksut Taşkıran (23), Tepecikspor’dan Recep Metin (23) ve Karlslund’dan Deniz Yaldır’ı (24) transfer etti.

SAVUNMAYA 2 STOPER, 1 SOL BEK

Konyaspor’un pilot takımı, sağ bek Savaş Polat’ı Giresunspor’a, sol bek Ali Yaşar’ı Altınordu’ya ve stoper Sertan Yiğenoğlu’nu Konyaspor’a gönderdikten sonra bölgeyi yeni transferleriyle tamamladı. Yeşil-beyazlılar Rot-Weiss Oberhausen’dan stoper Sinan Özkara (22), Dordrecht’tan stoper Emre Gürcüoğlu (20) ve Tekirdağspor’dan sol bek Vedat Kaygı (21) ile anlaşma sağladı.

KALECİ BUCASPOR’DAN

Sezon sonu 1. kalecisi Mücahit Atalay’ı Konyaspor’a gönderen Anadolu Selçukspor, bu oyuncudan boşalan bölgeyi de Bucaspor’dan Hüseyin Koç ile tamamladı. Yeşil-beyazlı takım, 20 yaşındaki file bekçisini Konya’ya getirerek Anadolu Selçuksporlu yaptı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.