Kafayı Konyaspor'a takan Samsunspor Başkanı Yıldırım'a, Konyaspor İkinci Başkanı Bulut'tan cevap

Kafayı Konyaspor'a takan Samsunspor Başkanı Yıldırım'a, Konyaspor İkinci Başkanı Bulut'tan cevap
 Muhabir
Kafayı Konyaspor'a takan Samsunspor Başkanı Yıldırım'a Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut'tan cevap geldi

Süper Lig ekiplerinden ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor’un başkanı Yüksel Yıldırım, Konyaspor’u hedef aldı.

KENDİ TAKIMINI BIRAKTI, KONYASPOR'U KAFAYA TAKTI

Yüksel Yıldırım, X sosyal medya hesabından, “Konyaspor-Kayserispor maçını seyrediyorum ve çıldırdım. Maçın VAR hakemi derhal hakemliği bırakmalı veya emekli edilmeli. Emek hırsızlığı devamlılık haline geldi ve kimse bu işleri düzeltmek istemiyor. Konyaspor'un her hafta VAR tarafından korunmaya ihtiyacımı VAR?” şeklinde paylaşım yaptı.

untitled-1.jpg

ADEM BULUT'TAN CEVAP: İŞİNİZE BAKIN

Yüksel Yıldırım’ın ligde kalma mücadelesi veren kendi takımını bırakıp Konyaspor’la ilgili mesnetsiz paylaşımı yeşil-beyazlı camianın tepkisini çekti.

Yüksel Yıldırım’a cevap veren Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, “Geçen hafta evde yaptıkları hesap tutmayınca başka takımdan medet umar oldular. Çocuklarımızın sahada ki alın terine kimse leke süremez. Çıktılar aslanlar gibi mücadele ederek hakkımız olan üç puanı hanemize yazdırdılar. İşinize bakın sayın başkanım. Bizde işimize bakalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum