Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketatarlı Saldırı

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketatarlı Saldırı
Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK'lı bir grup terörist, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve lojmanlarına roketatarlı saldırıda bulundu. Çatışmalar devam ediyor.

PKK'lılar Kars'ın Kağızman ilçesinde İlçe Müdürlüğü lojmanlarına saldırdı. Saldırıda ilk belirlemlere göre ölen ya da yaralanan olmadı.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Olay, saat 21.00 sıralarında Kağızman ilçe merkezinde yaşandı. Kağızmanİlçe Emniyet Müdürlüğü ve bitişiğinde bulunan lojmanlara bir grup terörist önce roketatarlı ardından uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polisin saldırıya anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma devam ediyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Polis megafonla uyarıda bulunarak, vatandaşların evlerinden dışarı çıkmamaları yönünde uyarıda bulundu. İlk belirlemelere gören saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak can kaybı veya yaralı olup olmadığı yönünde resmi bir açıklama yapılmadı. Sondakika.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.