Kahramankazan'da kar yağışı

Kahramankazan'da kar yağışı
ANKARA (AA) - Kahramankazan'da bir süredir etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Kahramankazan...

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da bir süredir etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, yolları açık tutmak için 24 saat mesai yapıyor.

Ekipler, kepçeler, greyderler, kar küreme araçları, tuzlama ekipmanlarıyla sokaklarda karla mücadele ediyor.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediye ekiplerinin karla mücadele için teyakkuza geçtiğini kaydederek, "Ekiplerimiz bu doğrultuda aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan kar nedeniyle kapanan yolları açarken, diğer taraftan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.

Vatandaşımızın kar nedeniyle oluşan olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Kar yağışının, vatandaşlarımıza eziyet haline gelmeden, keyif alacakları bir anı olarak hatırlamaları için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

- Beypazarı

Kar yağışının etkili olduğu Beypazarı ilçesinde de belediye ekipleri aralıksız çalışıyor.

Mevsim şartları gereği her türlü tedbiri aldığını söyleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Halkın sabah kalktığında yollarda kalmadan işe gitmesini sağlayama çalıştık. Kapalı yolumuz yok. Böylesi etkin kar yağışlı havalarda personelimizde 24 saat görev yaparak, ulaşımı engellememeye çalışıyoruz. Özellikle vatandaşların hastaneye rahat ulaşabilmelerini sağlamak için, hastane yollarında tuzlama ve karla mücadele çalışmasını aralıksız yapıyoruz." dedi.


.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.