Kahramankazan'da Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakılıyor

Kahramankazan'da Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakılıyor
ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belediye sokaklara ve doğaya yem bırakıyor. Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belediye sokaklara ve doğaya yem bırakıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, koronavirüs salgını riskine karşı vatandaşların evlerinden çıkmaması sonrasında, sokakta ve doğada yaşayan hayvanların yiyecek bulmakta zorluk çektiğine işaret edildi.

Belediye ekiplerinin bu kapsamda, doğaya, cadde ve sokaklara yem bıraktığı aktarılan açıklamada, ekiplerin ayrıca, ilçedeki lokanta ve fırınlardan topladıkları ekmekler ile belediye yemekhanesinde artan yemekleri de sokak hayvanlarına götürdükleri aktarıldı.

Açıklamada, Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un şu ifadelerine yer verildi:

"Allah’ın bize emaneti olan can dostlarımıza karşı son derece duyarlı davranıyoruz. Aynı dünyayı ve yaşam alanımızı paylaştığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyor, onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara düzenli olarak mama ve yem bırakıyoruz. Gerekli sağlık kontrollerini yapıyoruz. Dostlarımıza destek olmak ve yardım etmek için gayret gösteriyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.