Kahramankazanlılar yaz konserleriyle coştu

Kahramankazanlılar yaz konserleriyle coştu
Kahramankazan Belediyesi, düzenlediği yaz konserlerinde ünlü şarkıcılar Bilal Sonses, Ömer Faruk Bostan ve Ali Seven'i ilçe halkıyla buluşturdu.

Kahramankazan Belediyesi, düzenlediği yaz konserlerinde ünlü şarkıcılar Bilal Sonses, Ömer Faruk Bostan ve Ali Seven'i ilçe halkıyla buluşturdu.

Kahramankazan Belediyesi'nin yaz konserlerinde ünlü şarkıcılar Bilal Sonses, Ömer Faruk Bostan ve Ali Seven sahne aldı. Kahramankazanlıların yoğun ilgi gösterdiği konserlerde seslendirilen türkü ve şarkılar coşkuyu artırırken, ilçe halkı sanatçılara hep bir ağızdan eşlik etti. Seymen ekibinin gösterisi izleyenlerden büyük alkış alırken, konserlere verilen ara sırasında gerçekleştirilen çekilişlerle vatandaşlara bisiklet, kulaklık, dijital kol saati ve kahve makinesi gibi hediyeler verildi.

Kahramankazan'ın 58 bin nüfusluk bir aile olduğunu vurgulayan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, düzenlenen konser ile yaza merhaba dediklerini söyledi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.