"Kahramanlarımıza Tam Destek" kampanyası

"Kahramanlarımıza Tam Destek" kampanyası
Manisa Salihli'de lise öğrencileri, "Kahramanlarımıza Tam Destek" kampanyası düzenleyerek, hazırladıkları Türk bayraklı 100 tişört, bardak, fular ve mektubu Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi

MANİSA (AA) - Salihli ilçesindeki Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Kahramanlarımıza Tam Destek" başlıklı kampanya düzenleyerek, hazırladıkları Türk bayraklı 100 tişört, bardak, fular ve mektubu Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki güvenlik güçlerine gönderdi.

Okul Müdürü Gürcan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanya ile operasyon bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine manevi destek vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Güvenlik güçlerine, yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini kaydeden Demir, şunları söyledi:

"Doğu’da, Güneydoğu’da binlerce askerimiz, polisimiz, bu ülkenin geleceği için, bizler için mücadele veriyor. Biz de okul olarak öğrencilerimizle birlikte, zorlu koşullarda görev yapan güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunu arttırmak ve onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu kampanyayı düzenledik. Yaklaşık 100 öğrencimiz, kampanya çerçevesinde özel baskılı fular, tişört, kupa ve bardak hazırladı. Ayrıca anaokulu öğrencilerimiz de güvenlik güçlerimizle ilgili resimler çizdi."

Hazırlanan malzemeler güvenlik güçlerine gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.