Kaleli, referandum çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, referandum çalışmalarını sürdürüyor. 

AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, referandum çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve parti üyeleri, Hurdalık Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek halk oylaması için destek istedi.
“Konya’da yüzde 80’i tutturacağız”
Konya’dan yüzde 80 oranında evet beklediklerini belirten AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, “İnşallah Nisan’dan sonra Öyle zannediyorum ki Türkiye’de yeni bir sayfa açılacak. Bu yeni sayfa ile birlikte Türkiye hem bölgesinde hem de gönül coğrafyasında çok büyük bir etkisi olan ülke haline dönüşecek. Bizim Konya’da herhangi bir sorun yok. Konyamızda yapmış olduğumuz çalışmalarda herhangi bir sorun görmüyoruz. Allah’ın izniyle teşkilatlarımın ve bizlerin belirlemiş olduğu hedefler yüzde 80. Yüzde 80’i Konya olarak inşallah tutturacağız diyoruz. Ülke genelinde herhangi bir sıkıntı yok. İnşallah biz ülke genelinde de oran vermeyeyim ama barajı aşacak bir neticeyle evet oylarının kazanacağını zannediyoruz” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar