Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun Bingöl'de

Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun Bingöl'de
Coşkun, AK Parti'ye katılan Arakonak Belediye Başkanı Döner'i ziyaret etti

BİNGÖL (AA) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti'ye katılan Arakonak Belde Belediye Başkanı Mustafa Döner'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Coşkun, 29 Mart 2014 mahalli idareler seçiminde Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen ve Bingöl'deki toplu açılış töreninde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından parti rozeti takılan Döner'i makamında ziyaret etti.

Döner'in AK Parti'ye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, beldede güzel hizmetlerin hayata geçirilmesi için çaba göstereceklerini söyledi.

Coşkun, şöyle konuştu:

"Solhan, AK Parti'nin kalesidir. Arakonak beldemiz de bu kalenin bir parçasıdır. Bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. Geçmişten bugüne önemli hizmetler sunuldu beldemize. Yeni dönemde de Sayın Başkanımızın hizmet noktasındaki gayret ve çabasını yakinen görüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte daha fazla hizmet kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum."

Coşkun, sadece seçim döneminde değil, yaşanan her günün hizmet ve yenilik adına kazanımlarla dolu geçmesi için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.

Ziyarette, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu da hazır bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.