Kalp krizi geçiren emniyet müdürü hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren emniyet müdürü hayatını kaybetti
Afyonkarahisar'da yaşamını yitiren emniyet müdürü Çalışkan'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Manisa'ya gönderildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'daki evinde kalp krizi geçiren emniyet müdürü Şerif Çalışkan, hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 42 yaşındaki İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Çalışkan için İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.

Törene Şerif Çalışkan'ın eşi Kezban, kızı Şevval, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Vali yardımcıları, Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri, kızının sınıf arkadaşları ile mesai arkadaşları katıldı.

Evli ve 1 çocuk babası olan Çalışkan için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve öz geçmişi okundu. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun yaptığı duanın ardından Çalışkan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'ya gönderildi.

Kalp krizi geçiren emniyet müdürü hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren emniyet müdürü hayatını kaybetti

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.