Kaman'da Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü

Kaman'da Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü
Gençlerin öncülüğünde toplanan grup, yürüyüş sonunda Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde gençlerin öncülüğünde teröre karşı birlik yürüyüşü yapıldı.

İlçedeki bir grup gencin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan Kamanlılar, burada şehitler için dua etti. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından harekete geçen grup, "şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kadar yürüdü. Hiç bir siyasi slogan atılmayan yürüyüş sonunda, grup emniyet müdürlüğündeki polisleri ziyaret etti.

Grup adına basın açıklaması yapan Ebuzer Yılmaz, tek yürek olarak Kaman Cumhuriyet Meydanında toplandıklarını belirterek, hiçbir siyasi slogana ve provokasyona alet olmadan Kaman halkının teröre karşı verdiği tepkiyi dile getirdiklerini söyledi.

İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarını lanetlediklerini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Türk milleti ne zaman mazlumun yanında olsa, sesini yükseltse birkaç gün sonrasında ülkemizde türlü olaylar, patlamalar meydana gelmektedir. Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz'da ülkemizi yok etmek isteyen, Batı'nın maşası olan FETÖ ile yapmak istediler ama karşılarına hiç beklemedikleri yüce Türk milleti çıktı. Vatan millet aşkına sağ, sol, Türk, Kürt demeden tüm Türkiye tek yürek oldu. Bugün de yine burada Kaman haklı hiçbir siyasi ve etnik köken ayırt etmeden bir araya geldik. Bizleri umutsuzluğa yöneltmek isteyen şer odaklarına en büyük cevabı tek yürek olmuş Kaman halkı olarak veriyoruz. Vakit fitne değil, kardeşlik vakti, ayrışma değil birlik olma vakti."

Grup, İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.