Kampanyaya Başkan Altay'dan Destek! 42 bin fidan

Kampanyaya Başkan Altay'dan Destek!  42 bin fidan
Yangınlarda ormanları büyük zarar gören Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon'un yeniden yeşertilmesi için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Kampanyaya Konya Büyükşehir Belediyesi de destek verdi. 

 

Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’da çıkan orman yangınlarında yapılan kampanyalara belediyelerde katıldı. Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Twitter hesabından Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Uğur Altay’ı etiketleyerek  “Haince yakılan Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon'daki ormanları yeşertmek için bir olduk. 25 bin fidan bağışında bulunduk. Ben de Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a sesleniyorum. Güzel vatanımızı daha da yeşertmeye var mısınız?”  şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Başkan Altay ise “Haince yakılan Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon'daki ormanları yeşertmek için bir olduk. Konya 42 bin olarak fidan bağışında bulunuyoruz. Ben de Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç’ a sesleniyorum; Cennet vatanımızı yeşertmeye var mısınız?” paylaşımında ifadelerini kullandı.

Kampanyalara bir  çok belediye katılımda bulundu. 

adsiz.pngadsugur.png

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.