Kamyonet apartmana daldı

Kamyonet apartmana daldı
Kağıthane’de meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet kaygan zemin nedeniyle bir apartmana girdi. Kazada kamyonet sürücü Erdal Tavşan(31) yaralandı.

Kağıthane’de meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet kaygan zemin nedeniyle bir apartmana girdi. Kazada kamyonet sürücü Erdal Tavşan(31) yaralandı. 
Kağıthane Hürriyet Mahallesi Köknar Sokak üzerinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Sabah 05.00 sıralarında Köknar Sokak üzerinden Taşocağı Caddesi’ne inmeye çalışan Erdal Tavşan kontrolündeki 34 PJH 66 plakalı kamyonet kaygan zemin nedeniyle sokak üzerinde bulunan bir binaya çarparak durabildi. Binaya çarparak durabilen kamyonette sürücü Erdal Tavşan olduğu yerde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından Erdal Tavşan olduğu yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü Erdal Tavşan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Büyük bir gürültüye uyandıklarını belirten apartman sakini Adem Göçmen,” Uykudaydık. Deprem oldu zannettik. Büyük bir gürültü çıktı. Çıktık bir baktık ki, kamyonet apartmana çarpmış. Adam içinde sıkışmıştı. Çok acı çekti. İki kez bayıldı. Su verdik, kolonyayla ayıltmaya çalıştık” diye konuştu.
Apartman girişindeki su tesisatı da kaza da zarar görürken itfaiye ekipleri suyu kesmeye çalıştı. Kaza yapan kamyonet ise yine itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla olduğu yerden vinç yardımıyla çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.