Kan donduran cinayet: Babasını öldürüp sobada yaktı

Kan donduran cinayet: Babasını öldürüp sobada yaktı
Çankırı'da bir şahıs, babasını önce öldürdü sonra sobada yaktı. Olayla ilgili yakalanan şahıs gözaltına alınırken, babanın cesedine ait bulgular ise delil poşetleri ile evden çıkartıldı.

Çankırı'da bir şahıs, babasını önce öldürdü sonra sobada Babasını yaktı.

Olayla ilgili yakalanan kişi gözaltına alınırken, babanın cesedine ait bulgular ise delil poşetleri ile evden çıkartıldı.

Olay, Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi'nde meydana geldi. Anlaşılan bilgiye göre, İsmail Demirci ve babası Hasan Demirci arasında öğrenilemeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa bir vakitle büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında İsmail Demirci, babası Hasan Demirci'yi öldürdü. Hasan Demirci'den haber alamayan aile bireyleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

CANSIZ BEDENİ DELİL POŞETLERİYLE ÇIKARTILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri tarafından yapılan soruşturma ve özenli incelemeler Hasan Demirci'nin cesedi sobanın içinde yanmış bir şekilde sobada olduğu anlaşıldı. Hasan Demirci'nin cesedine ait bulgular, olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil poşetleri ile araca koyuldu. Demirci'ye ait bulgular, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İsmail Demirci ise polis ekiplerince kısa bir vakitte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.