Kanada Başbakanı Trudeau:

Kanada Başbakanı Trudeau:
"Off-shoreda param yok"

SUDBURY (AA) – Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ailesinin ya da kendisinin adına hiçbir off-shore hesabında parasının bulunmadığını açıkladı.

Trudeau, Sudbury kentinde yaptığı açıklamada, uluslararası siyasete sıçrayan Panama Belgeleri’nde yer alan off-shore hesaplarında parası olmadığını bildirdi.

Aile bireyleri adına da bir hesabın bulunmadığını ifade eden Trudeau, "Benim ve ailemin mali durumu, bugüne kadar tamamen şeffaf olmuştur. Panama Belgeleri'ne göre off-shore hesabı bulunanların, bu hesapları açtırmadaki niyetlerine hiçbir zaman sahip olmadım" diye konuştu.

Panama merkezli Mossack Fonseca isimli kuruluşa ait milyonlarca sayfalık kayıt bilgileri basına sızarken, bilgilerde dünya siyasetinin önde gelen bazı isimleriyle ile onların yakınlarının daha az vergi ödemek için off-shore hesaplarında büyük miktarlarda paraları olduğu ortaya çıktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.