Kanlı intikam: Pusu kurup husumetlisini vurdu

Kanlı intikam: Pusu kurup husumetlisini vurdu
Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir şahıs, husumetli olduğu şahsı günlerce takip ederek pusuya yattı.

Küçükçekmece'de kimliği tespit edilemeyen bir şahıs, husumetli olduğu kişiyi günlerce takip ederek pusuya yattı. Etrafta olan güvenlik kameralarını sprey boya ile boyayan saldırgan, sabah vakitlerinde ise pusuda bekleyerek minibüse bineceği sırada husumetlisi Mehmet Mis'i sırtından vurdu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, dün sabah saat 07.00 esnalarında Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi'nde oldu. İddiaya göre, günlerdir husumetlisi Mehmet Mis'i takip eden kimliği tespit edilmeyen bir şahıs, gece vakitlerinde olayın olduğu yere gelerek etrafta olan güvenlik kameraları sprey boya ile boyadı. Sabah vakitlerinde ise her şeyden habersiz Mis, sürekli minibüse bindiği yere gelerek minibüs beklemeye başladı. Bir ara sokakta pusuda bekleyen silahlı saldırgan, minibüsüne bindiği sırada Mis'i koşarak sırtından vurdu.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Silahlı saldırı esnasında Mehmet Mis, vücuduna isabet eden mermi ile yere yığılırken, saldırgan koşarak olay yerinden uzaklaştı. Durumu gören kişiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerindeki yaptığı ilk müdahalenin sonrasında yaralanan Mis ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Eşinin yeni doğum yaptığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mis'in tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

''TEKSAS OLDU MEMLEKET''

Yaşanan saldırı anlarına şahit olan Maşallah Biçim isimli vatandaş, "Çocuğun biri yukardan koşarak gelip minibüse binen başka bir çocuğun ensesine ateş edip kaçtı. Ondan ziyade dün akşam gelip eczanenin kamerasına sprey sıkmış. Kapüşonlu bir şahıstı. Planlı bir saldırıydı. Zaten planlı olmasa bunları gerçekleştirmesi mümkün değil. Eczanenin kamerasına sprey sıkıp saat kaçta minibüse bindiğini de öğrenmiş. Yaralıya buradaki halk müdahale etti. Kanamayı durdurmaya çalıştılar. Durumu çok kötü değildi. Öldü dediler ama baygındı. Ekipleri ben aradım. Ambulansta hızlı geldi. Bilinci yerindeydi vurulan çocuğun. İnsan gerçekten üzülüyor. Buralar Teksas gibi oldu. Hiç iç açıcı değil. Vurulduğu gibi düştü çocuk. Vurulduktan sonra da titredi çocuk. Minibüse tam bindiği anda vuruldu. Son kişi o kalmıştı. O da binerken vuruldu" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.