Kapkaç şüphelisi: Maddi konularda sıkıntı yaşıyorum

Kapkaç şüphelisi: Maddi konularda sıkıntı yaşıyorum
KONYA'da yolda yürüyen kadının kol çantasını kapkaç yöntemiyle çalan ve Rıfat Ö.(23),  çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Rıfat Ö.'nün ifadesinde, ''Maddi konularda sıkıntı yaşıyorum. Yolda yürürken kadını gördüm. Bir anda aklıma çantayı alıp kaçmak geldi.

KONYA'da yolda yürüyen kadının kol çantasını kapkaç yöntemiyle çalan ve Rıfat Ö.(23),  çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Rıfat Ö.'nün ifadesinde, ''Maddi konularda sıkıntı yaşıyorum. Yolda yürürken kadını gördüm. Bir anda aklıma çantayı alıp kaçmak geldi. Bende çantayı alıp kaçtım" dediği öğrenildi.

Olay, geçen pazartesi günü saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Rabia A., (24) ablasıyla birlikte yolda yürürken, arkasından gelen bir kişi genç kızın çantasını kapkaç yöntemiyle alarak hızla olay yerinden kaçtı. Genç kızın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Asayiş Şubesine bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kaçış istikameti doğrultusunda araştırmalarını yoğunlaştırdı. Polis,  Rıfat Ö.'yü bir evin bahçesinde çantadaki 500 lirayı gömmeye çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan Rıfat Ö., çantayı sakladığı yeri de polise gösterdi. Rıfat Ö., polisteki sorgusunda, ''Daha önce de cezaevine girip çıktım. Maddi konularda sıkıntı yaşıyorum. Yolda yürürken kadını gördüm. Bir anda aklıma çantayı alıp kaçmak geldi. Ben de çantayı alıp kaçtım." dediği öğrenildi. Hırsızlık, dolandırıcılık ve uyuşturucu madde bulundurma gibi poliste 14 suç kaydı bulunan Rıfat Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.