Kapkaççının Savunması: Para Dolu Çantayı Görünce Dayanamadım

Kapkaççının Savunması: Para Dolu Çantayı Görünce Dayanamadım
Adana'da ATM'ye para yatırmaya çalışan kadın muhasebeci 37 yaşındaki E.A.'nın içinde 10 bin lira olan çantasını çalan 21 yaşındaki Cengiz Taş, kısa sürede sonunda yakalandı .

Adana'da ATM'ye para yatırmaya çalışan kadın muhasebeci 37 yaşındaki E.A.'nın içinde 10 bin lira olan çantasını çalan 21 yaşındaki Cengiz Taş, kısa sürede sonunda yakalandı . Taş, anlatımında para dolu çantayı görünce dayanamadığını belirtti .

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde bir şirkette muhasebeci olarak çalışan E.A., kasadaki 10 bin lirayı yatırmak için bankaya gitti. İşlemi ATM'den yapmak için sıra bekleyen kadını fark eden Cengiz Taş da sıraya girdi. E.A. işlem icra ederken Taş, içinde 10 bin lira olan çantayı alıp firar etti . Kadının çığlığı üzerine insanlar ile bankanın emniyet görevlileri şüpheliyi 100 metre kaçamadan yakaladı. Para dolu çanta elinden alınan Cengiz Taş, ifadesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hırsızlık suçundan çok fazla sayıda kaydı mevcut bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olan Taş, anlatımında , "Para dolu çantayı görünce dayanamadım" diyerek suçunu kabul etti. Adliyeye sevk edilen Taş, tutuklanmadan yargılanmak üzere salıverildi .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.