Konya'nın gönül erlerinden Hasan Hüseyin Varol Hoca Hakk'a yürüdü

Konya'nın gönül erlerinden Hasan Hüseyin Varol Hoca Hakk'a yürüdü
Kapu Camii'nin eski imamlarından ve Hayra Hizmet Vakfı'nın kurucularından Hasan Hüseyin Varol Hoca, hayatını kaybetti

Konya'nın en büyük camilerinden biri olan Kapı Camii'nde yıllarca imam ve müezzin kayyımlık görevinde bulunan, sivil toplum camiasının da yakından tanıyıp bildiği, Hayra Hizmet Vakfı'nın kurucularından olan Hasan Hüseyin Varol, hayatını kaybetti.

Merhum Hasan Hüseyin Varol Hoca'nın cenazesinin 6 Nisan Perşembe günü Sultan Selim Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Merhuma yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.

339916083-143325288461131-3588218135588027584-n.jpg

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı:

“Konya’mızın manevi mimarlarından, âlim ve arif isimlerinden kıymetli Hasan Hüseyin Varol hocamızın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Hayatı boyunca Kur-an’ın yolundan ayrılmayan, ömrünü eğitim ve insana adayan hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekânı Cennet, makamı âli olsun.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay:

Kapu Camii emekli imamı, Hayra Hizmet Vakfı kurucusu Hafız Hasan Hüseyin Varol Hocamızın vefatını öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenleri ve yakınlarıma başsağlığı dilerim.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı:

Kapu Cami emekli imamı ve Hayra Hizmet Vakfı kurucusu Hafız Hasan Hüseyin Varol Hocamızın vefatını üzüntüyle öğrendim. Hocamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun inşallah.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca:

Hafız Hasan Hüseyin Varol Hocamızın vefatını üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kurucusu olduğu Hayra Hizmet Vakfı camiasına, ailesine, yakınlarına ve emek verdiği talebelerine başsağlığı diliyorum.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş:

Hayra Hizmet Vakfı Kurucu Başkanı Hafız Hasan Hüseyin Varol Hocamıza Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun:

Bir “Allah Eri” daha Sevdiğine kavuştu. Dâr-ı bekâya irtihal eyleyen Hasan Hüseyin Varol Hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Makanı cennet olsun.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta:

Kapu Camiimizin emekli imamı, Hayra Hizmet Vakfı kurucusu Hafız Hasan Hüseyin Varol Hocamıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesi, akrabaları ve sevenlerine sabr-ı cemiller diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez:

Hayra Hizmet Vakfı kurucusu Hafız Hasan Hüseyin Varol Hocamızın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhum hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekânı cennet olsun.

339908976-908745273708178-1812044493236264725-n.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.