Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafikte aksama olabilir

Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafikte aksama olabilir
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,

GEBZE-ORHANGAZİ-İZMİR OTOYOLU'NUN (İZMİT KÖRFEZ GEÇİŞİ

Bağlantı yolları dahil) Kılıç-Orhangazi kavşakları 4-5. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun İstanbul yönündeki sağ şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer iki şeritten sağlanıyor.

TARSUS-ADANA-GAZİANTEP (TAG)

Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları 1-4. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla şerit aktarımı yapılarak, ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

KUZEY MARMARA OTOYOLU

Adapazarı-Akmeşe kavşakları 3-5. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışması sebebiyle Ankara-İstanbul istikametinde bant aktarımına gidilerek, ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

ÇANAKKALE-İZMİR

devlet yolunun 47-49. kilometrelerinde farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle gidiş ve geliş şeritleri trafiğe kapatıldı. Bu kesimde sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. Çalışmalar 15 Mart 2024'e kadar devam edecek.

BEŞİKDÜZÜ-TRABZON

yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli'nin Akçaabat-Trabzon yönündeki tüpünde elektrik, elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu sebeple saat 17.00'ye kadar ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

KIRIKKALE-KIRŞEHİR

Yolunun 24-49. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki orta refüj ayırıcı bordür ve hendek betonu çalışmaları dolayısıyla şerit daraltmasına gidilecek.

OSMANCIK-MERZİFON

Havza yolunun 57-61. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

ÇANAKKALE-ÇAN

Yolunun 9-11, Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 20-21. kilometrelerinde Bartın Devlet Hastanesi Kavşağı yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.