Kara yollarında seyahat edecekler dikkat

Kara yollarında seyahat edecekler dikkat
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi trafik kurallarına uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi trafik kurallarına uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu verilerine göre,

Gebze-orhangazi-izmir Otoyolu'nun (izmit Körfez Noktası

Bağlantı yolları dahil) Ulucak-Karasuluk kavşakları 4-8. kilometrelerinde bakım ve faaliyetleri sürüyor. Bu sebeple saat; 18.00'e kadar karayolun İstanbul yönünde sağ ve orta şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten devam edecek.

Niğde-Pozantı

Otoyolu'nun 13-18. kilometrelerinde Kırkgeçit-2 viyadüğündeki (Tüneller mevkisi) onarım faaliyeti nedeniyle ulaşım Adana istikametinden iki yönlü yapılıyor.

Denizli-Çardak

Yolunun 20-23. kilometrelerinde Kaklık Alt Geçidi onarım ve bakım faaliyetleri nedeniyle ulaşıma yan yoldan kontrollü geçiş sağlanıyor..

Gerede-Kızılcahamam

19. kilometresinde Aktaş-2 Köprüsü'ndeki genleşme derzi bakım faaliyetleri sebebiyle Kızılcahamam-Gerede istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan yapılıyor.

İstanbul-İzmit

24-25. kilometrelerinde heyelan ıslah, Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerinde yapım, Antalya-Serik yolunun muhtelif kısımlarında üstyapı bakım ve onarım yapımı nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Tokat-Sivas

39-45. kilometrelerinde refüj ve tretuvar çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Erzurum-Aşkale ayrımı-İspir yolunun 27-29. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.