Kara yollarında son durum

Kara yollarında son durum
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Hendek-Gölyaka kavşakları 12-15. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması nedeniyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

TEM Otoyolu'nun İzmit Batı-Kandıra kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla İstanbul-Ankara yönünde O-4 TEM Otoyolu trafiğe tamamen kapatılarak, sürücüler İzmit Batı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 89-95. kilometrelerinde (Aydın Gişeleri-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı onarım çalışmaları başlatıldı. Bu sebeple 7 Ağustos'a kadar İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten çift yönlü devam edecek. Aydın Kuzey Kavşağı katılım kolu da trafiğe kapatıldı, otoyola katılım Aydın Güney Kavşağı'ndan sağlanıyor.

Gelibolu-Eceabat yolunun 47-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş şeklinde sürdürülüyor.

Sakarya-Hendek yolunun 4-5. kilometrelerinde Kozluk Kavşağı'ndaki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım her iki istikamette servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Konya-Antalya yolu, Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya yönündeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. ve 16-22. kilometreleri ile Çankırı-Ankara yolunun 31-32. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla söz konusu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Elazığ-Bingöl il sınırı-Bingöl yolunun 20-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 42-54. kilometrelerindeki (Gümüşhane çevre yolu) 14 tünelde elektrik-elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.