Kara yollarında son durum

Kara yollarında son durum
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Aydın-Denizli Otoyolu'nun 7-9. kilometrelerinde (Aydın çevre yolunun kesiştiği bölge) saat 19.00'a kadar TEİAŞ yüksek gerilim hattı montaj çalışmaları yapılacak. Bu nedenle trafik akışı her iki istikamette kontrollü sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya-Pozantı kavşakları 1-6. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması sebebiyle Pozantı Kavşağı istikameti trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sürdürülecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akmeşe-Adapazarı kavşakları Ankara-İstanbul istikametinde bakım ve onarım çalışması dolayısıyla bant aktarımı yapılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Çerkezköy-Saray yolu, 20-21. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak şehir merkezine girişler alternatif güzergahlardan gerçekleştirilecek.

Seben ayrımı-Nallıhan-Beypazarı yolunun 37-38. kilometrelerinde Çayırhan Tüneli bağlantı yolları yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma servis yolundan kontrollü izin veriliyor.

Samsun-Ordu yolunun 1-5. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-26. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Göksun-Kahramanmaraş yolunun 0-13. kilometrelerinde, Aşık Mahsuni Şerif Tüneli'nde depremde oluşan asfalt yüzeyindeki kabarmaların tıraşlanması çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Şebinkarahisar-Alucra-Fındıkbeli yolunun 47-57. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması dolayısıyla trafik akışı kısa sürelerle kesilerek, ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Çanakkale-Ezine yolunun 2-3. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.