Karabük maçından arda kalanlar

Karabük maçından arda kalanlar
Atiker Konyaspor, dün Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup ederek derin bir nefes aldı. Yeşil-beyazlılar maç boyunca gösterdiği performansla göz oldurdu. İşte maçtan detaylar

HAK ETTİK

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 2-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili olarak “7. günde 3. maçımıza çıktık. Karabükspor maçı zor bir karşılaşmaydı. Bu süreçte de olmazsa olmaz maçlar oynuyoruz” dedi.

‘ÖNEMLİ BİR MAÇTI’
 

Deneyimli teknik adam kritik bir maç olduğunu ifade ederek, “Her iki takım açısından da önemli bir maçtı. Final maçı değildi. Ama moral kazanabileceğimiz önemli bir maçtı. Maç önü birçok eksiğimiz vardı. Ama sonuçta 11 kişiyle sahaya çıkıyorsunuz. Ömer’in sakatlanması genç oyuncumuz Kadir’i sahaya sürmemize neden oldu. İyi de iyi oynadı. Stresi yüksek bir maçtı. Vedat gibi,, Musa gibi genç oyuncularla maçı oynamak zorunda kaldık. Başarılı da oldular” diye konuştu.

‘TOPA BİRAZ DAHA SAHİP OLMALIYIZ’

Mehmet Özdilek, oyun konusunda ise, “Topa sahip olma konusunda mevcudun biraz daha üste çıkmamız lazım. Bazen ter kokan başarılarda imkanlardan çok yürek gerekiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyetti” ifadelerini kullandı.

‘STRESİ 2. GOLLE YENDİK’

Maçta 2. gole kadar stresli olduklarını belirten Özdilek, “Ofsayt gerekçesiyle verilmeyen bir golümüz var. Bu sürece kadar son derece stresli bir durumdaydık. Gelecek hafta 2 zor maçımız var. Ben takımıma inanıyorum. Ümit ediyorum ki hafta sonunda kadar oyuncularımız sağlıklı şekilde geri gelecek" dedi.

ÖMER ALİ SAKATLANDI

Dün Konya’da oynanan Kritik Karabükspor maçına sol bekte başlayan Atiker Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıktı. Yerini genç oyuncu Kadir Kaan Özdemir’e bırakan Şahiner, yedek kulübesine gittikten sonra taraftarlarca tribüne çağrılarak alkışlandı. 

VEDAT GÖZ DOLDURDU

Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncularından Vedat Bora, Karabükspor maçındaki performansıyla taraftarları büyüledi. Maça etkili başlayan Konyaspor’da atakların başkahramanı olan Bora, oyundan çıkarken de alkışların en büyüğü ile yedek kulübesine ulaştı. 

MEHDİ MAÇIN YILDIZI

Konyaspor’un başarılı futbolcularından Mehdi Bourabia, dün oynanan Kardemir Karabükspor maçında maçın yıldızı oldu. Yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve takımını birçok pozisyona sokan Bourabia, taraftarlarca alkışlandı. 

Haber: Hasan Yıldırım
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum