Karaca, Mevlit Kandilini kutladı

Karaca, Mevlit Kandilini kutladı
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Mevlit Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(SAV) doğum günü olarak kutladığımız Mevlit Kandilinin akrabalık ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği..

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Mevlit Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(SAV) doğum günü olarak kutladığımız Mevlit Kandilinin akrabalık ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği en değerli manevi gecelerden birisi olduğunu söyledi.

 Seyit Karaca Mevlit Kandili kutlama mesajında mesajında şunları kaydetti: "Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in(SAV) doğum gününü en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin ülkemizin, şehrimizin ve İslam Dünyasının birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını dileyerek, Mevlit Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.