Karaca: Regaib kendini yenilemenin müjdecisidir

Karaca: Regaib kendini yenilemenin müjdecisidir
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca mübarek üç ayların başlangıcını ve Regaib Kandili’ni kutlayarak, bu kandilin Müslümanlar için manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olduğunu söyledi.

Mesajının devamında Regaib Kandili’nin aynı zamanda pek çok ihsanın müjdesi olduğunu belirten Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Müslümanlar için, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaib Kandili’nde, kendimizi sorgulamaya ve dinimizin manevi ikliminde gönül huzuru ve öz güven kazanmaya, menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Regaib Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Konyalı hemşerilerimizin, ülkemizin ve İslam Âleminin ve üç aylarını ve Regaib Kandili’ni kutlarken, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.