Karadenizli Trump Abd-türkiye İlişkilerinden Umutlu

Karadenizli Trump Abd-türkiye İlişkilerinden Umutlu
Giresun'un Görele ilçesinde yaşayan Abdullah Topçu, ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump'a benzerliğiyle dikkati çekiyor

GİRESUN (AA) - Görele ilçesine bağlı Köprübaşı Beldesi'nde daha önce belediye başkanlığı görevi yapan Abdullah Topçu, fiziki ve görsel özellikleriyle Trump'a benziyor. Topçu, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'a benzemesinden dolayı yoğun ilgi görüyor.

Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük devletlerinden birinin başkanlığına seçilen birine benzemenin güzel bir duygu olduğunu söyledi.

"Meşhur olduk"
Çevreden bu benzerlikle ilgili olarak çok güzel tepkiler aldığını belirten Topçu, "Fotoğraf çektirmek için çevreden herkes peşimize düşüyor. Meşhur olduk. Bu benzerlik esprileri de beraberinde getirdi. 'Dolar ne olacak, emeklilere ne kadar zam yapacaksınız' diye espriler yapılıyor. Ben de onlara espriyle cevap veriyorum." dedi.


"FETÖ elebaşını Türkiye'ye teslim etmesini istiyoruz"
Trump'ın başkanlığının Türkiye için hayırlı olacağına inandığını ifade eden Topçu, "Televizyonlarda takip ettiğimiz kadarıyla başkan Trump, Türkiye ile ilgili çok güzel mesajlar veriyor. Ben başkanlığının hayırlı olacağı kanaatindeyim." diye konuştu.

Topçu'nun eşi Ayşe Keskin ise "Eşimin büyük bir ülkenin başkanına benzemesi gurur vericidir. Teröre karşı Türkiye ile hareket etmelerini, en önemlisi ise FETÖ elebaşını Türkiye'ye teslim etmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.