Karaduman: Krizi Sadece Vatandaş Yaşıyor

Karaduman: Krizi Sadece Vatandaş Yaşıyor
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman basın mensuplarıyla Saadet Partisi İl Başkanlığında bir araya geldi. Karaduman yerel mahalli seçimlerde ittifak yoluna gitmeyeceklerini söyledi.

Gelinen Noktada Demokrasiden Bahsedemeyiz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman basın mensuplarıyla bir araya gelerek hükümete eleştirilerde bulundu. Karaduman,  “Biz Saadet Partisi olarak yönetimlerin üzerine yüklemesi gereken en önemli misyonun adalet olması gerektiğine inanıyoruz. Eğer bir ülkede adalet olmazsa o ülkede özgürlük olamayacağını özgürlüğün olmadığı bir toplumda insanların fikirlerini rahat bir şekilde ifade edemeyeceğini bu sebeple de kaotik bir düzenin temellerinin oluşmasının kaçınılmaz olacağını görüyoruz. Türkiye’nin adalet devleti olmasını, yöneticilerin adil olmasını istiyoruz. Allah da adaleti emrediyor. 16 Nisan referandumundan sonra 15 Temmuz bunun bir zeminini oluşturarak Türkiye KHK’larla yönetilir hale geldi. Gelinen noktada demokrasiden bahsedemiyoruz. İktidarın yaptıklarını övmekten başka kimse bir şey yapamıyor. 3 kişi bir araya gelip eleştiri yaptığı zaman Fetö’cü ve PKK’lı olmakla itham ediliyor. Ülke ne yazık ki bu anlayışla yönetiliyor” şeklinde konuştu.

Krizi Sadece Vatandaş Yaşıyor

Öte yandan şeker fabrikalarının ve şeker pancarı üreticilerinin durumunun ortada olduğunu ifade eden Karaduman, “ Türk lirası yüzde 35 dolaylarında değer kaybına uğradı. Gelinen noktada bunlarla karşı karşıyayız. Ülkede eğer bir kriz varsa bu iktidarın yaşadığı bir kriz değil vatandaşın yaşadığı bir krizdir” dedi.

İttifak Yapmayacağız

Yaklaşan yerel mahalli seçimlerle ilgili saadet partisinin önemli atılımlar içinde olduğunu sözlerine ekleyen Karaduman şunları söyledi: “ Çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Konya açısından sürpriz bir ismi kamuoyuna açıklayacağız. İttifak yapmayı düşünmüyoruz.”

Haber: Ebrar Küçükakın

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum