Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, 2016 yatırımlarını anlattı

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, 2016 yatırımlarını anlattı
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 2016 yılında devam eden projeler hakkında basın toplantısı düzenledi.Çalışkan, Belediye...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 2016 yılında devam eden projeler hakkında basın toplantısı düzenledi.
Çalışkan, Belediye Encümen toplantı salonunda yaptığı konuşmada, 2016 yılının yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl olacağını söyledi.
TOKİ tarafından Kırbağı mevkisine yapılan işçi konutlarında çalışmaların sürdüğünü belirten Çalışkan, "Nüfusun ve ekonomik hareketliliğin artmasına vesile olacak bu projenin devamında, ihtiyacı olan dar gelirlilerin faydalanabileceği ve ihalesi 15 Şubat'ta yapılacak 998 konutu daha vatandaşlarımıza sunmayı hedefliyoruz" dedi.
Önemli kavşak ve caddelerde düzenleme yapacaklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:
"Karaman’da artık ulaşım daha modern ve güvenli olacak. Zembilli Kavşağı ve Piri Reis Kavşağı projelerinde yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Alparslan Türkeş Bulvarı’ndan Tapduk Emre Mahallesi’ne direkt geçiş sağlayacak olan yeni köprü ile o bölgedeki trafiği hızlı ve güvenli hale getiriyoruz. 1-2 hafta içerisinde çalışmalar başlayacak. Mut Yolu’nun yenilenmesinin ardından Siyahser ve Beyazkent mahallelerini birbirine bağlayacak yeni bir üst geçit için ihale çalışması devam ediyor. Devlet Hastanesi önüne hasta ve yakınlarını düşünerek yürüyen merdivenli, asansörlü üst geçit, Cedit ve Cumhuriyet mahalleleri arasındaki yaya geçişini daha güvenli hale getirmek için Hz. Ebubekir Camisi’nin bulunduğu noktaya da bir üst geçit yapılacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.