Karaman Belediyesi'nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Karaman Belediyesi'nden Vatandaşlara Aşure İkramı
Karaman Belediyesince vatandaşlara aşure ikram edildi.Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı, Atatürk Parkı ve belediye hizmet binası önünde...

Karaman Belediyesince vatandaşlara aşure ikram edildi.

Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı, Atatürk Parkı ve belediye hizmet binası önünde kurduğu stantlarda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Atatürk Parkı'nda yaptığı konuşmada, aşure geleneğinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da büyük bir coşkuyla yaşatıldığını belirtti.

Vatandaşların muharrem ayını kutlayan Çalışkan, "Birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bu gelenekler nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar gelmiştir. Karaman Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Aşure ikramımızı bu yılda gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âlemi’nin mübarek Muharrem Ayı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.