Karaman'da altyapı ve üstyapı çalışmaları

Karaman'da altyapı ve üstyapı çalışmaları
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesinin, altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Alparslan Türkeş Bulvarındaki...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesinin, altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Alparslan Türkeş Bulvarındaki çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, Valilik Kavşağı'ndan başlayarak Zembilli Kavşağı ve oradan da Bisikletli Kavşağa bağlanan Alparslan Türkeş Bulvarı'nı yeniden düzenleyeceklerini belirtti.

Altyapısı ve üstyapısı ile bu güzergahı ve çevresini, modern ve kullanışlı bir hale getireceklerini ifade eden Çalışkan, "Bu önemli güzergah üzerindeki yıpranan asfalt yol tamamen sökülecek, altyapısı yeniden revize edilecek. Kaldırımları standartlara uygun bir şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Sereceğimiz kaliteli sıcak asfaltın ardından, yeni aydınlatma sistemleri yerleştireceğiz. Ekiplerimiz çalışmalara başladı. İlk olarak bu güzergahtaki içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı şebekesini gözden geçirip, yenileyeceğiz." diye konuştu.

Daha sonra üstyapıya geçerek Alparslan Türkeş Bulvarı'nı daha modern ve kaliteli bir hale getireceklerini ifade eden Çalışkan, şehrin çeşitli yerlerinde çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.