Karaman'da evde bakım hizmetleri sürüyor

Karaman'da evde bakım hizmetleri sürüyor
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, evde bakım ve temizlik hizmetlerine devam ediyor.Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce sürdürülen...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, evde bakım ve temizlik hizmetlerine devam ediyor.
Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce sürdürülen uygulamada, bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaçları karşılanıyor.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, şu anda bu hizmetten 72 vatandaşın faydalandığını ifade etti.
Muhtaç vatandaşlar için yürütülen çalışmayla kimsesiz, muhtaç ve engelli ailelere kol kanat gerildiğini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:
"Bu vatandaşlarımızın günlük yemek ve ısınma ihtiyacı, kişisel ve evinin temizlikleri, sağlık takibi, evinin bakım onarımı yapılıyor. Hatta tek başına kalan, konuşma ihtiyacı hisseden yaşlı vatandaşlarımız belirli aralıklarla ziyaret edilerek sohbet ediliyor. Biz bu faaliyeti yürütmekten büyük keyif alıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.