Karamanlı çiftçiler hibe konusunda bilgilendirildi

Karamanlı çiftçiler hibe konusunda bilgilendirildi
KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası tarafından düzenlenen programla, kırsal alanda yaşayan genç çiftçileri desteklemek için verilecek 30 bin liralık hibe...


KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası tarafından düzenlenen programla, kırsal alanda yaşayan genç çiftçileri desteklemek için verilecek 30 bin liralık hibe desteği hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman Polisevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, başvuruların 13 Nisan-12 Mayıs tarihlerinde yapılacağını hatırlattı.

Projeyle ilgili bilgi almak isteyen girişimcilerin Karaman Ziraat Odasına başvurabileceklerini ifade eden Muğlu, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Oda olarak bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Odamız mühendisleri tarafından bu konuda proje hazırlaması konusunda sizlere başvuru süresi bitinceye kadar sizlere destek verecektir. Bunları parayla yapanlar var, biz bu konuda sizlere hizmet vermek için özel bir oda açtık ve buradan sizlere destek vereceğiz."

Toplantıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, kurum amirleri, muhtar ve çiftiler katıldı.

Karamanlı çiftçiler hibe konusunda bilgilendirildi

Karamanlı çiftçiler hibe konusunda bilgilendirildi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.